کترینگ چیست


کترینگ چیست ، کترینگ یک واژه انگلیسی است که به معنی تهیه غذا برای مکان های خاص است، غذا و نوشیدنی ها در محلی مشخص درست می شوند و برای مکان های مختلفی سرو می شوند.

هر کترینگ با توجه به نیاز کاربران شرایط خودشان را دارند و با توجه به مکان مورد نظر برای سرو غذا و نوشیدنی، مواد اولیه و نوع نوشیدنی ها انتخاب می شوند.

انواع کترینگ


کترینگ انواعی دارد که شامل: کترینگ مجالس، کترینگ بیمارستانی، کترینگ هتلی، کترینگ هواپیمایی، کترینگ قطار است.
1-کترینگ مجالس: مهم ترین قسمت برگزاری مراسم پذیرایی از مهمانان است که کترینگ تاثیر زیادی در بهتر شدن مراسم دارد.
2-کترینگ بیمارستانی: ارائه غذا در کترینگ بیمارستانی کمی متفاوت است و به نوع بیماری و رژیمی که بیمار دارد بستگی دارد.
3-کترینگ هتلی: کترینگ در صنعت هتلداری جایگاه ویژه ای دارد و تنوع غذا در کترینگ هتل ها بسیار بیشتر از هر نوع دیگر است.
4-کترینگ هواپیمایی: این کترینگ ها کمی با کترینگ های زمینی متفاوت است و معمولا در کترینگ هواپیمایی غذاها به سبک نیمه آماده و سرد سرو می شود.
5-کترینگ قطار: تنوع غذا در کترینگ زمینی بسیار بیشتر است و امکان هر نوع غذای گرم و سرد وجود دارد.

برخی از مراحل راه اندازی کترینگ


برای راه اندازی کترینگ باید مراحل زیر را انجام دهید:
1-انتخاب نوع کترینگ.
2-انتخاب نام کترینگ برای راه اندازی آشپزخانه یا رستوران.
3-سرمایه گذاری و هزینه های کترینگ.
4-انتخاب مکان کترینگ برای راه اندازی کترینگ.
5-تجهیزات مورد نیاز.
6-مجوزهای مورد نیاز برای راه اندازی.

نتیجه گیری


تهیه غذای خانگی از مشاغلی است که همه افراد دستی در پخت و پز دارند و می توانند برای کسب و کار فکری کنند، این افراد علاوه بر کسب درآمد از وقت آزاد خود مفیدترین استفاده را می برند، برای راه اندازی کترینگ به فضایی نیاز خواهید داشت و باید از تجهیزاتی مثل گاز، یخچال، قابلمه، ملاقه و کفگیر و.. بهره مند باشید.